Covid-19 indsats Byplanlægning

Skolen har udviklet et særligt tiltag til årets dimittender (både vinter og sommerafgængere) – som en særlig Covid19 indsats.

Vi giver dimittenderne mulighed for at deltage i et kursus som retter sig mod jobs indenfor byplanlægning.
Vi ønsker at give dimittenderne:

  • En styrket forståelse for arbejdsopgaverne i det offentlige og hvordan man som byplanlægger er med til at løfte de helt store samfundsudfordringer
  • Vi ønsker at give et kort ”crash” course i de redskaber og metoder som der er brug for – således at man som dimittend har et kendskab til dette. Det gælder både ift. planværkstøjerne og brugerinddragelse.
  • Vi vil styrke dimittendernes evne til at omsætte egne kompetencer som relevante ind i et jobs hvor man er agent for at sikre den arkitektoniske kvalitet i vores byer, byrum og landskaber
  • Vi vil aktivt sætte dimittendernes afgangsprojekt i spil

I forbindelse med ansøgningen behandler vi dine personlige oplysninger i overensstemmelse med EU Databeskyttelses forortningens Artikel 6, paragraf 1, litra e og den danske databeskyttelseslov.
Dine personlige data vil senest blive slettet 30 år efter bestået eksamen jvf. den danske eksamens-bekendtgørelse. Du kan finde mere information på http://aarch.dk/privatlivspolitik .